+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Lázeňský hotel Jirásek Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 261 reviews

  • Personel

    89%
  • Czystość

    88%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    76%
  • Cena

    78%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Richard Poláček

podróżujący w pojedynkę, 2.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lenka Janoušková

grupa przyjaciół, 1.8.2018

Liberecký kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva Šebková

inna grupa, 11.7.2018

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
72 %
  • Velmi příjemná paní recepční i ostatní personál

  • špatné rozvržení zaplacených procedur nebyly jsme ani na jedné,jak solná jeskyně,tak smyslová masáž se zábalem byly v době večeře,přesto,že jsme měly polopenzi a měly jsme tedy od snídaně až do večeře volno....:-( to mě zklamalo,jsem diabetik a musím pravidelně jíst a večeře v 17 h je na mě brzo,to mám druhou svačinu a do rána by mě bylo špatně a obě procedury kumulovaly právě s večeří kolem 18h.Přitom jsem vyslechla jiné ubytované co měli i plnou penzi,že měli procedury už po snídani atd,tak nevím co si o tom mám myslet....

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Zdeněk

para, 28.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Jezdím k vám do hotelu s kamarádkou každý rok neboť má takovou domácí atmosféru a je docela hezky udržovaný, má pohodlná lůžka což je pro nás v našem věku velmi důležité vč výtahu a bazénu.

  • Nelíbí se nám málo vstřícný a trochu hlučný personál restaurace a jídlo by mohlo být v lepší kvalitě je až příliš hospodské, ale vždy převáží i ty kladné momenty a tak nás to ani tentokrát neodradilo se k vám vrátit i příští rok a to máme laťku docela hodně vysoko. Děkujeme za celkově hezký pobyt a přejeme vám hezký den. Machová+Báčová

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 9.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Super pobyt s milým personálem, klidne prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Poloha u parku, některé pokoje mají malý balkónek, malá lednice, parkování za mírný poplatek, vlastní bazén.

  • Malý pokoj, snídaně by mohla být lepší, dost vysoká cena.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

para, 14.5.2018

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
62 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Březina

para, 9.5.2018

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
58 %
  • viz výše

  • viz výše

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Oldřich Janeček

para, 15.4.2018

Nehvizdy Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • vše bylo bezvadné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Irena Mašková

podróżujący w pojedynkę, 8.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Bronislava Stará

para, 2.4.2018

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

dorośli, 1.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
48 %
  • Večeře - malé porce, snídaně nedoplňována. Personál nerozuměl česky???

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Pavel

para, 26.3.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • příjemný personál, čistý bazén, krásný pokoj č. 307 - určitě se tam vrátíme.

  • jídlo průměrné, hlavně by se mohlo podávat teplejší a chyběli nám polévky k večeři, jinde je to standart.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marie Hradecká

podróżujący w pojedynkę, 12.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vojtěch Marcín

podróżujący w pojedynkę, 5.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
60 %
  • Fajn snaživý personál Procedury a celkově prostředí welness centra

  • Kuchyň - ta trochu "zamrzla". Klasické menu z jídelen (úho, řízek, rajská, rýže). Jíst se to dá, ale v dnešní době si v hotelích lze pochutnat mnohem více s větší fantazií nabídky. Kulturní vyžití v okolí

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Božena

grupa przyjaciół, 27.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Domácí prostředí,opravdu bezvadný pořádek,krásné koupání,dobré jídlo. Personál příjemný což neznamená kvalitní!

  • Velmi zvláštní personál!! Jen jedna osůbka se k tomu neřadila!Dohadování se personálu před hosty je nepřípustné a už vůbnec né společensky unavený personál i když po práci v restauraci. Neřešila jsem to ,protože jsme tam byly krátkodobě,situlace se vždy nějak uklidnila. Jinak jsou ochotní. Vím,že sehnat kvalitní lidi je takřka nemožné,nejde to ani v Praze. Ale k vám přijíždí nemocní lidé a na to je třeba brát zřetel! Ale určitě zase přijedeme!!!!

Personál
4
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 2.1.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6