+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lázeňský hotel Jirásek Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

von 282 Bewertungen

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    88%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    76%
  • Preis-Leistungverhältnis

    78%
Bewertungen anzeigen von:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Labudová Martina

Einzelreisender, 3.12.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Markéta Chromečková

Einzelreisender, 12.11.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Tobiášová

Gruppe von Freunden, 11.11.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Vlasta Procházková

Einzelreisender, 30.10.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Příjemný personál a klidné prostředí.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Pavel Horák

Einzelreisender, 22.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Jednoznačně prostředí i ubytování.

  • Malá možnost kulturního vyžití. Malé porce jídla. Snídaně ve 2. směně měla menší výběr - chyběla šunka a nebyla doplněna.

Personál
5
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Alena Maláčová

Älteres Paar, 22.10.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava Vejvodová

Gruppe von Freunden, 14.10.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Obsluha v restauraci

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 8.10.2018

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
56 %
  • velmi klidné prostředí hodně zeleně velký výběr jídla dobré jídlo

  • neochota některého personálu špatně udržované chodníky slabé osvětlení v parku

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Naděžda Šafránková

Älteres Paar, 30.9.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Klidný pobyt, domluva s personálem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Hajíčková

Einzelreisender, 25.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Líbilo se mi okolí hotelu, krásný rozsáhlý park. Jednolhůžkový pokoj je útulný, pěkně zařízený. Úklid a čistota velmi dobrá. Obsluha v restauraci velmi dobrá.

  • Jídlo v hotelu Jirásek je drahé a bez chuti, maso bývá tvrdé. V lázních není možné zakoupit denní tisk.

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Jana Šípová

Einzelreisender, 24.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
58 %
  • Líbilo se miubytování, kde byl pěkný výhled na lázeňský park a terasa s květinami. Lázeňská péče v léčebně Prusík byla dobrá a všechny procedury jsem dostala. Přístup zdravotnického personálu byl velmi dobrý. Byla jsem ráda, že jsem se nemusela během pobytu po odjezdu manžela stěhovat do jednolůžkového pokoje. Vzhledem k mému věku mě to velice pomohlo.

  • Měla jsem zaplacenou polopenzi a vzhledem k tomu, že oproti loňskému roku strava podražila tak hlavně večeře hlavně druhý týden byly špatné. Z celého týdně mě chutnaly snad jen dvě večeře. Přílohy byly nejvíce těstoviny nebo nedovařerná rýže politá štávou nevýrazné chuti k tomu plátek hovězídho masa, které bylo tuhé jako podešev. Díky tomu musím zítra k zubaří protože mě vypadla blomba a bojím se, že přijdu o zub. Také bramborová kaše byla tak řídká,že protékala vydličkou a byla zřejmě z prášku. Poslední večeře byly francouzské brambory málo zapečené a jejich chuť za nic nestála byly kašovité a ne zapečené. Polovinu jsem vrátila. Je to škoda protože tam minulá léta byla strava dobrá a nikdy jsme si na ni nestěžovali. Možná by měli vyměnit kuchaře.

Personál
6
Služby
0
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

František

Älteres Paar, 20.9.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ticho a klid, příjemný personál, výborné jídlo, pěkné ubytování, bazén

  • Se vším jsme byli spokojeni, proto jsme u Vás byli už potřetí a všude Vás chválíme !!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše

Älteres Paar, 9.9.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • V tomto lázeňském hotelu je zajištěno stravování. Výhodou je relaxační bazén přístupný po celou dobu pobytu. Bez problému je možnost parkování.

  • Neškodila by již výměna podlahových krytin.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 8.9.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 27.8.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Pro mne byly tentokrát důležité zejména klid a perfektní soukromí s možností ale kdykoli vyrazit mezi lidi i do krásné přírody v blízkosti i okolí.

  • Jsem zvyklý cestovat a trávit dovolenou i ve "Sparťanských podmínkách", i když bych však zvýšil náročnost, nic mne nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kopiště Vilém

Einzelreisender, 22.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • pěkná příroda klid zajímavé okolí

  • hlučná lednice vrzající podlaha na pokoji

Personál
5
Služby
7
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 5.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 3.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Příznivé umístění hotelu v lázních, možnost použití místního bazénku.

  • Mírně se zhoršující technický stav hotelu. Chtělo by to modernizaci vybavení pokojů.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Richard Poláček

Einzelreisender, 2.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
7
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lenka Janoušková

Gruppe von Freunden, 1.8.2018

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10