+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lázeňský hotel Jirásek Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

von 261 Bewertungen

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    88%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    76%
  • Preis-Leistungverhältnis

    78%
Bewertungen anzeigen von:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Richard Poláček

Einzelreisender, 2.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
7
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lenka Janoušková

Gruppe von Freunden, 1.8.2018

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Eva Šebková

andere Gruppe, 11.7.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Velmi příjemná paní recepční i ostatní personál

  • špatné rozvržení zaplacených procedur nebyly jsme ani na jedné,jak solná jeskyně,tak smyslová masáž se zábalem byly v době večeře,přesto,že jsme měly polopenzi a měly jsme tedy od snídaně až do večeře volno....:-( to mě zklamalo,jsem diabetik a musím pravidelně jíst a večeře v 17 h je na mě brzo,to mám druhou svačinu a do rána by mě bylo špatně a obě procedury kumulovaly právě s večeří kolem 18h.Přitom jsem vyslechla jiné ubytované co měli i plnou penzi,že měli procedury už po snídani atd,tak nevím co si o tom mám myslet....

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Zdeněk

Älteres Paar, 28.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 25.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Jezdím k vám do hotelu s kamarádkou každý rok neboť má takovou domácí atmosféru a je docela hezky udržovaný, má pohodlná lůžka což je pro nás v našem věku velmi důležité vč výtahu a bazénu.

  • Nelíbí se nám málo vstřícný a trochu hlučný personál restaurace a jídlo by mohlo být v lepší kvalitě je až příliš hospodské, ale vždy převáží i ty kladné momenty a tak nás to ani tentokrát neodradilo se k vám vrátit i příští rok a to máme laťku docela hodně vysoko. Děkujeme za celkově hezký pobyt a přejeme vám hezký den. Machová+Báčová

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 10.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 9.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Super pobyt s milým personálem, klidne prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 3.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Poloha u parku, některé pokoje mají malý balkónek, malá lednice, parkování za mírný poplatek, vlastní bazén.

  • Malý pokoj, snídaně by mohla být lepší, dost vysoká cena.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Älteres Paar, 14.5.2018

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
62 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Březina

Älteres Paar, 9.5.2018

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
58 %
  • viz výše

  • viz výše

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Oldřich Janeček

Älteres Paar, 15.4.2018

Nehvizdy Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • vše bylo bezvadné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Irena Mašková

Einzelreisender, 8.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Bronislava Stará

Älteres Paar, 2.4.2018

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Junges Paar, 1.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Večeře - malé porce, snídaně nedoplňována. Personál nerozuměl česky???

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Pavel

Älteres Paar, 26.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • příjemný personál, čistý bazén, krásný pokoj č. 307 - určitě se tam vrátíme.

  • jídlo průměrné, hlavně by se mohlo podávat teplejší a chyběli nám polévky k večeři, jinde je to standart.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marie Hradecká

Einzelreisender, 12.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vojtěch Marcín

Einzelreisender, 5.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Fajn snaživý personál Procedury a celkově prostředí welness centra

  • Kuchyň - ta trochu "zamrzla". Klasické menu z jídelen (úho, řízek, rajská, rýže). Jíst se to dá, ale v dnešní době si v hotelích lze pochutnat mnohem více s větší fantazií nabídky. Kulturní vyžití v okolí

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Božena

Gruppe von Freunden, 27.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Domácí prostředí,opravdu bezvadný pořádek,krásné koupání,dobré jídlo. Personál příjemný což neznamená kvalitní!

  • Velmi zvláštní personál!! Jen jedna osůbka se k tomu neřadila!Dohadování se personálu před hosty je nepřípustné a už vůbnec né společensky unavený personál i když po práci v restauraci. Neřešila jsem to ,protože jsme tam byly krátkodobě,situlace se vždy nějak uklidnila. Jinak jsou ochotní. Vím,že sehnat kvalitní lidi je takřka nemožné,nejde to ani v Praze. Ale k vám přijíždí nemocní lidé a na to je třeba brát zřetel! Ale určitě zase přijedeme!!!!

Personál
4
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 12.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 2.1.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6