+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Lázeňský hotel Jirásek Reviews

Hotel ratings

83%
Very good

by 282 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    88%
  • Equipment

    86%
  • Comfort

    76%
  • Value for money

    78%
Show reviews written by:
Sort by:
Show:

Labudová Martina

single traveler, 3.12.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Markéta Chromečková

single traveler, 12.11.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena Tobiášová

group of friends, 11.11.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Vlasta Procházková

single traveler, 30.10.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
78 %
  • Příjemný personál a klidné prostředí.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Pavel Horák

single traveler, 22.10.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Jednoznačně prostředí i ubytování.

  • Malá možnost kulturního vyžití. Malé porce jídla. Snídaně ve 2. směně měla menší výběr - chyběla šunka a nebyla doplněna.

Personál
5
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Alena Maláčová

mature couple, 22.10.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava Vejvodová

group of friends, 14.10.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Obsluha v restauraci

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 8.10.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
56 %
  • velmi klidné prostředí hodně zeleně velký výběr jídla dobré jídlo

  • neochota některého personálu špatně udržované chodníky slabé osvětlení v parku

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Naděžda Šafránková

mature couple, 30.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Klidný pobyt, domluva s personálem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Hajíčková

single traveler, 25.9.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Líbilo se mi okolí hotelu, krásný rozsáhlý park. Jednolhůžkový pokoj je útulný, pěkně zařízený. Úklid a čistota velmi dobrá. Obsluha v restauraci velmi dobrá.

  • Jídlo v hotelu Jirásek je drahé a bez chuti, maso bývá tvrdé. V lázních není možné zakoupit denní tisk.

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Jana Šípová

single traveler, 24.9.2018

Čeština

  • Overall rating
58 %
  • Líbilo se miubytování, kde byl pěkný výhled na lázeňský park a terasa s květinami. Lázeňská péče v léčebně Prusík byla dobrá a všechny procedury jsem dostala. Přístup zdravotnického personálu byl velmi dobrý. Byla jsem ráda, že jsem se nemusela během pobytu po odjezdu manžela stěhovat do jednolůžkového pokoje. Vzhledem k mému věku mě to velice pomohlo.

  • Měla jsem zaplacenou polopenzi a vzhledem k tomu, že oproti loňskému roku strava podražila tak hlavně večeře hlavně druhý týden byly špatné. Z celého týdně mě chutnaly snad jen dvě večeře. Přílohy byly nejvíce těstoviny nebo nedovařerná rýže politá štávou nevýrazné chuti k tomu plátek hovězídho masa, které bylo tuhé jako podešev. Díky tomu musím zítra k zubaří protože mě vypadla blomba a bojím se, že přijdu o zub. Také bramborová kaše byla tak řídká,že protékala vydličkou a byla zřejmě z prášku. Poslední večeře byly francouzské brambory málo zapečené a jejich chuť za nic nestála byly kašovité a ne zapečené. Polovinu jsem vrátila. Je to škoda protože tam minulá léta byla strava dobrá a nikdy jsme si na ni nestěžovali. Možná by měli vyměnit kuchaře.

Personál
6
Služby
0
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

František

mature couple, 20.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ticho a klid, příjemný personál, výborné jídlo, pěkné ubytování, bazén

  • Se vším jsme byli spokojeni, proto jsme u Vás byli už potřetí a všude Vás chválíme !!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše

mature couple, 9.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • V tomto lázeňském hotelu je zajištěno stravování. Výhodou je relaxační bazén přístupný po celou dobu pobytu. Bez problému je možnost parkování.

  • Neškodila by již výměna podlahových krytin.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 8.9.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 27.8.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
94 %
  • Pro mne byly tentokrát důležité zejména klid a perfektní soukromí s možností ale kdykoli vyrazit mezi lidi i do krásné přírody v blízkosti i okolí.

  • Jsem zvyklý cestovat a trávit dovolenou i ve "Sparťanských podmínkách", i když bych však zvýšil náročnost, nic mne nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kopiště Vilém

single traveler, 22.8.2018

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • pěkná příroda klid zajímavé okolí

  • hlučná lednice vrzající podlaha na pokoji

Personál
5
Služby
7
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 5.8.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.8.2018

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Příznivé umístění hotelu v lázních, možnost použití místního bazénku.

  • Mírně se zhoršující technický stav hotelu. Chtělo by to modernizaci vybavení pokojů.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Richard Poláček

single traveler, 2.8.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lenka Janoušková

group of friends, 1.8.2018

Liberecký kraj

  • Overall rating
96 %
  • Naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10