+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Lázeňský hotel Jirásek Reviews

Hotel ratings

83%
Very good

by 271 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    87%
  • Equipment

    85%
  • Comfort

    76%
  • Value for money

    78%
Show reviews written by:
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 8.10.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
56 %
  • velmi klidné prostředí hodně zeleně velký výběr jídla dobré jídlo

  • neochota některého personálu špatně udržované chodníky slabé osvětlení v parku

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Alena Hajíčková

single traveler, 25.9.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Líbilo se mi okolí hotelu, krásný rozsáhlý park. Jednolhůžkový pokoj je útulný, pěkně zařízený. Úklid a čistota velmi dobrá. Obsluha v restauraci velmi dobrá.

  • Jídlo v hotelu Jirásek je drahé a bez chuti, maso bývá tvrdé. V lázních není možné zakoupit denní tisk.

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Jana Šípová

single traveler, 24.9.2018

Čeština

  • Overall rating
58 %
  • Líbilo se miubytování, kde byl pěkný výhled na lázeňský park a terasa s květinami. Lázeňská péče v léčebně Prusík byla dobrá a všechny procedury jsem dostala. Přístup zdravotnického personálu byl velmi dobrý. Byla jsem ráda, že jsem se nemusela během pobytu po odjezdu manžela stěhovat do jednolůžkového pokoje. Vzhledem k mému věku mě to velice pomohlo.

  • Měla jsem zaplacenou polopenzi a vzhledem k tomu, že oproti loňskému roku strava podražila tak hlavně večeře hlavně druhý týden byly špatné. Z celého týdně mě chutnaly snad jen dvě večeře. Přílohy byly nejvíce těstoviny nebo nedovařerná rýže politá štávou nevýrazné chuti k tomu plátek hovězídho masa, které bylo tuhé jako podešev. Díky tomu musím zítra k zubaří protože mě vypadla blomba a bojím se, že přijdu o zub. Také bramborová kaše byla tak řídká,že protékala vydličkou a byla zřejmě z prášku. Poslední večeře byly francouzské brambory málo zapečené a jejich chuť za nic nestála byly kašovité a ne zapečené. Polovinu jsem vrátila. Je to škoda protože tam minulá léta byla strava dobrá a nikdy jsme si na ni nestěžovali. Možná by měli vyměnit kuchaře.

Personál
6
Služby
0
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

single traveler, 27.8.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
94 %
  • Pro mne byly tentokrát důležité zejména klid a perfektní soukromí s možností ale kdykoli vyrazit mezi lidi i do krásné přírody v blízkosti i okolí.

  • Jsem zvyklý cestovat a trávit dovolenou i ve "Sparťanských podmínkách", i když bych však zvýšil náročnost, nic mne nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kopiště Vilém

single traveler, 22.8.2018

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • pěkná příroda klid zajímavé okolí

  • hlučná lednice vrzající podlaha na pokoji

Personál
5
Služby
7
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 5.8.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.8.2018

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Příznivé umístění hotelu v lázních, možnost použití místního bazénku.

  • Mírně se zhoršující technický stav hotelu. Chtělo by to modernizaci vybavení pokojů.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Richard Poláček

single traveler, 2.8.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lenka Janoušková

group of friends, 1.8.2018

Liberecký kraj

  • Overall rating
96 %
  • Naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdeněk Matas

family with young children, 29.7.2018

Plzen Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Bazen ze je v hotelu,jidlo

  • Vrzajici podlala

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.7.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Helena

group of friends, 19.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • klid,ticho dobře jidlo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Šebková

other group, 11.7.2018

Plzeňský kraj

  • Overall rating
72 %
  • Velmi příjemná paní recepční i ostatní personál

  • špatné rozvržení zaplacených procedur nebyly jsme ani na jedné,jak solná jeskyně,tak smyslová masáž se zábalem byly v době večeře,přesto,že jsme měly polopenzi a měly jsme tedy od snídaně až do večeře volno....:-( to mě zklamalo,jsem diabetik a musím pravidelně jíst a večeře v 17 h je na mě brzo,to mám druhou svačinu a do rána by mě bylo špatně a obě procedury kumulovaly právě s večeří kolem 18h.Přitom jsem vyslechla jiné ubytované co měli i plnou penzi,že měli procedury už po snídani atd,tak nevím co si o tom mám myslet....

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Zdeněk

mature couple, 28.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 25.6.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Jezdím k vám do hotelu s kamarádkou každý rok neboť má takovou domácí atmosféru a je docela hezky udržovaný, má pohodlná lůžka což je pro nás v našem věku velmi důležité vč výtahu a bazénu.

  • Nelíbí se nám málo vstřícný a trochu hlučný personál restaurace a jídlo by mohlo být v lepší kvalitě je až příliš hospodské, ale vždy převáží i ty kladné momenty a tak nás to ani tentokrát neodradilo se k vám vrátit i příští rok a to máme laťku docela hodně vysoko. Děkujeme za celkově hezký pobyt a přejeme vám hezký den. Machová+Báčová

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 10.6.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 9.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Super pobyt s milým personálem, klidne prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.6.2018

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Poloha u parku, některé pokoje mají malý balkónek, malá lednice, parkování za mírný poplatek, vlastní bazén.

  • Malý pokoj, snídaně by mohla být lepší, dost vysoká cena.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

mature couple, 14.5.2018

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
62 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Březina

mature couple, 9.5.2018

Středočeský kraj

  • Overall rating
58 %
  • viz výše

  • viz výše

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5