+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Lázeňský hotel Jirásek Recenze

Hodnocení hotelu

83%
Velmi dobré

dle 267 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    88%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    76%
  • Poměr cena/kvalita

    78%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 27.8.2018

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Pro mne byly tentokrát důležité zejména klid a perfektní soukromí s možností ale kdykoli vyrazit mezi lidi i do krásné přírody v blízkosti i okolí.

  • Jsem zvyklý cestovat a trávit dovolenou i ve "Sparťanských podmínkách", i když bych však zvýšil náročnost, nic mne nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kopiště Vilém

jednotlivec, 22.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • pěkná příroda klid zajímavé okolí

  • hlučná lednice vrzající podlaha na pokoji

Personál
5
Služby
7
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 5.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Příznivé umístění hotelu v lázních, možnost použití místního bazénku.

  • Mírně se zhoršující technický stav hotelu. Chtělo by to modernizaci vybavení pokojů.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Richard Poláček

jednotlivec, 2.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lenka Janoušková

skupina přátel, 1.8.2018

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Helena

skupina přátel, 19.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • klid,ticho dobře jidlo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva Šebková

ostatní, 11.7.2018

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Velmi příjemná paní recepční i ostatní personál

  • špatné rozvržení zaplacených procedur nebyly jsme ani na jedné,jak solná jeskyně,tak smyslová masáž se zábalem byly v době večeře,přesto,že jsme měly polopenzi a měly jsme tedy od snídaně až do večeře volno....:-( to mě zklamalo,jsem diabetik a musím pravidelně jíst a večeře v 17 h je na mě brzo,to mám druhou svačinu a do rána by mě bylo špatně a obě procedury kumulovaly právě s večeří kolem 18h.Přitom jsem vyslechla jiné ubytované co měli i plnou penzi,že měli procedury už po snídani atd,tak nevím co si o tom mám myslet....

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Zdeněk

dospělý pár, 28.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Jezdím k vám do hotelu s kamarádkou každý rok neboť má takovou domácí atmosféru a je docela hezky udržovaný, má pohodlná lůžka což je pro nás v našem věku velmi důležité vč výtahu a bazénu.

  • Nelíbí se nám málo vstřícný a trochu hlučný personál restaurace a jídlo by mohlo být v lepší kvalitě je až příliš hospodské, ale vždy převáží i ty kladné momenty a tak nás to ani tentokrát neodradilo se k vám vrátit i příští rok a to máme laťku docela hodně vysoko. Děkujeme za celkově hezký pobyt a přejeme vám hezký den. Machová+Báčová

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 10.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 9.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Super pobyt s milým personálem, klidne prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Poloha u parku, některé pokoje mají malý balkónek, malá lednice, parkování za mírný poplatek, vlastní bazén.

  • Malý pokoj, snídaně by mohla být lepší, dost vysoká cena.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

dospělý pár, 14.5.2018

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Březina

dospělý pár, 9.5.2018

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
58 %
  • viz výše

  • viz výše

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Oldřich Janeček

dospělý pár, 15.4.2018

Nehvizdy Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • vše bylo bezvadné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Irena Mašková

jednotlivec, 8.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Bronislava Stará

dospělý pár, 2.4.2018

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

mladý pár, 1.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Večeře - malé porce, snídaně nedoplňována. Personál nerozuměl česky???

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4